Over ons

Wij helpen u graag!

Wie zijn wij?

Over Dakdekker Rosmalen

Is uw dak beschadigd geraakt door onvoorziene omstandigheden? Wellicht heeft u te maken met een vervelende lekkage waarbij water uw huis binnendringt. Maakt u zich geen zorgen, wij staan voor u klaar!

Een dak is een cruciaal onderdeel van uw huis, dat u beschermt tegen diverse weersinvloeden. Uw dak moet bestand zijn tegen regen, wind, sneeuw, hagel en extreme temperaturen. Bij Dakdekker Rosmalen begrijpen we het belang van een duurzaam en betrouwbaar dak.

Met meer dan 30 jaar ervaring in dakwerkzaamheden zijn wij de experts die u nodig heeft. We hebben ons gespecialiseerd in het aanbrengen van diverse soorten dakbedekkingen, geschikt voor zowel schuine als platte daken. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor reparaties en onderhoud.

We zijn trots op ons trackrecord van het succesvol bedekken van duizenden daken in uw regio. Wanneer we uw dak onder handen nemen, garanderen we dat u jarenlang probleemloos kunt genieten. Daarom bieden we 10 jaar garantie op al onze uitgevoerde werkzaamheden.

Zodra u een afspraak maakt, komen we zo spoedig mogelijk bij u langs. We beginnen met een grondige inspectie van de huidige staat van uw dak, waarna we een gedetailleerd plan van aanpak opstellen. Vervolgens voeren we de werkzaamheden met zorg uit, met oog voor kwaliteit en vakmanschap.

Bij een lekkage of kleine schade bieden we de keuze tussen een reparatie of het vervangen van een gedeelte van het dak. Vaak is dit een kostenefficiënte oplossing ten opzichte van een volledige dakrenovatie.

Indien we besluiten de gehele dakbedekking te vervangen, verwijderen we eerst de oude dakbedekking van uw dak. Indien nodig versterken of passen we de dakconstructie aan. Daarna brengen we de nieuwe dakbedekking vakkundig aan, met aandacht voor detail en kwaliteit.

Na afloop van onze werkzaamheden onderwerpen we uw dak aan uitgebreide tests om de stevigheid en waterdichtheid te waarborgen. Uiteraard zorgen we ervoor dat we alle gereedschappen en materialen netjes opruimen.

Heeft uw dak schade opgelopen en wilt u dit op korte termijn laten verhelpen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Dakdekker Rosmalen via 073 203 39 29. Onze deskundige team staat voor u klaar om uw dakproblemen effectief aan te pakken en uw gemoedsrust te herstellen.

Dakdekker Rosmalen
Rosmalen Dakdekker

Werkwijze Dakdekker Rosmalen

1

Maak een afspraak

Bespreek de situatie en maak een afspraak.

2

Gratis dakinspectie en vrijblijvende offerte

Wij inspecteren uw dak en u ontvangt een vrijblijvende offerte.

3

Aan de slag

Wij voeren de werkzaamheden uit.

Bent u op zoek naar een dakdekker?

Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies.

Transparant

Kosten Dakdekker Rosmalen

Geen enkele klus is hetzelfde. Daarom bekijken wij ook per klus wat de kosten zijn.

Er zijn veel factoren belangrijk bij het vaststellen van de kosten. Onder andere het type werk, het materiaal, de grootte van het dak, de bereikbaarheid van het dak, et cetera.

Nadat wij uw dak inspecteren ontvangt u een vrijblijvende prijsopgave. Gaat u akkoord? Dan voeren wij de werkzaamheden uit.

Noodreparaties of kleine klussen worden direct uitgevoerd. Voor grotere klussen plannen we een nieuwe afspraak in.

Wilt u een dakinspectie laten uitvoeren? Neem dan snel contact op via 073 203 39 29.

Gratis prijsopgave

Dakdekker Rosmalen
tot uw dienst

Daklekkage? Of een andere schade aan uw dak?
Dakdekker Rosmalen met meer dan 30 jaar ervaring is klaar om u te helpen.

Bel ons vandaag op 073 203 39 29

Klanten geholpen

Jaren ervaring

Ervaren dakdekkers

Onze dienstverlening

Services Dakdekker

Daklekkage Rosmalen

Heeft u te maken met een daklekkage? Schakel dan de hulp in van Dakdekker Rosmalen om het lek te dichten.

Dakdekker Rosmalen

Bent u op zoek naar een dakdekker in Rosmalen? Neem dan gerust contact op voor een gratis offerte!

Dakreparatie Rosmalen

Is uw dak beschadigd geraakt? Neem contact op en laat uw dak repareren door Dakdekker Rosmalen!

Dakinspectie Rosmalen

Heeft u het vermoeden dat uw dak beschadigd is? Laat dan een dakinspectie uitvoeren!

Dakbedekking Rosmalen

Wilt u uw dak opnieuw laten bedekken? Neem dan contact op met Dakdekker Rosmalen voor een afspraak!

Dakrenovatie Rosmalen

Is uw dak verouderd en aan vervanging toe? Maak dan snel een afspraak om uw dak te laten renoveren!

Wie zijn wij?

Over Dakdekker Rosmalen

Heeft u schade opgelopen aan uw dak? Het is mogelijk dat u te maken heeft met een lekkage en dat het water uw huis binnenstroomt. Dakdekker Rosmalen lost het op!

Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring met het uitvoeren van dakwerkzaamheden. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van allerlei soorten dakbedekkingen, zowel op schuine als platte daken. Daarnaast kunt u ons ook bereiken voor het uitvoeren van reparaties en het verhelpen van lekkages.

Heeft u dakschade opgelopen of een ander probleem aan uw dak? Neem dan nu contact op met Dakdekker Rosmalen.

Vraag & Antwoord

Frequently Asked Questions 

Welke werkzaamheden verrichten jullie?

Bij ons kunt u terecht voor de aanleg en renovatie van daken, evenals dakinspecties. Wanneer u schade heeft, kunnen wij ook reparaties aan uw dak uitvoeren!

In welke regio is Dakdekker Rosmalen actief?
Onze diensten zijn beschikbaar in Rosmalen en de ruime omgeving. Woont u in dit gebied en wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via 073 203 39 29.
Hoe weet ik wat de kosten zullen zijn?
De totale kosten van een dakreparatie zijn afhankelijk van de omvang van de klus. Kleine klussen hebben doorgaans lagere kosten dan grote klussen.

Belangrijke factoren die de kosten beïnvloeden zijn onder andere de benodigde tijd voor de reparatie en de kosten van materialen, gereedschappen en machines.

Het is van groot belang om schade aan uw dak zo snel mogelijk te laten repareren. Hoe langer u wacht, hoe groter het probleem wordt en hoe duurder het wordt om de reparatie uit te voeren.

Voor meer informatie raden wij u aan om telefonisch contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden. Bel ons op 073 203 39 29.

Op welke manier kan ik een afspraak maken?
U kunt een afspraak maken door contact met ons op te nemen via 073 203 39 29. Onze collega's bij Dakdekker Rosmalen staan voor u klaar om u van dienst te zijn!
Heb ik recht op garantie?
Wij staan garant voor kwaliteit en vakmanschap. Bij door ons uitgevoerde werkzaamheden ontvangt u 10 jaar garantie. Mochten er binnen deze periode problemen ontstaan met ons werk, dan zullen wij deze kosteloos verhelpen!
Wat te doen bij een lekkage aan mijn dak?
Bij een daklekkage is het belangrijk om allereerst de bron van het probleem te vinden. Identificeer waar het lek zich bevindt en probeer de oorzaak ervan vast te stellen.

Als u het lek heeft gevonden, kunt u proberen het tijdelijk te dichten. U kunt bijvoorbeeld gebruikmaken van Waterstop om het lek te stoppen. Als het niet lukt om het lek te dichten, vang dan het water zoveel mogelijk op in een emmer of met behulp van een groot zeil.

Schakel vervolgens de hulp in van een professionele dakdekker. Bij aankomst zal de dakdekker een kort onderzoek uitvoeren om het probleem goed te kunnen verhelpen. Zo bent u snel van de lekkage af.

Wacht niet te lang met het inschakelen van een dakdekker. Een daklekkage kan in korte tijd aanzienlijke schade veroorzaken, zowel binnen als buiten uw huis.

Heeft u een lekkage aan uw dak? Aarzel dan niet en neem direct contact met ons op. Wij zijn 24/7 bereikbaar via 073 203 39 29.

Wanneer moet mijn dakbedekking gerenoveerd worden?
Dakbedekking heeft een beperkte levensduur. Elke soort dakbedekking heeft zijn eigen levensduur. Zodra deze levensduur is bereikt, neemt de kwaliteit van de dakbedekking snel af en neemt het risico op schade en lekkages toe.

Uitdroging van de dakbedekking kan bijvoorbeeld leiden tot barsten en scheuren. In het geval van bitumen dakbedekking kunnen er blaasjes of luchtbellen ontstaan.

Vaak kiezen mensen ervoor om bij een dakrenovatie ook direct een nieuwe isolatielaag aan te brengen. Hiermee bespaart u op uw energieverbruik, wat zowel goed is voor het milieu als voor uw portemonnee.

Als u regelmatig te maken heeft met terugkerende problemen of als bepaalde reparaties herhaaldelijk nodig zijn, is het raadzaam om een renovatie te overwegen om deze problemen voorgoed op te lossen.

Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak met Dakdekker Rosmalen. Bel ons op 073 203 39 29 en wij helpen u graag verder.

Wat moet ik doen bij schade aan mijn dak?
Bij schade aan uw dak, zelfs bij kleine gebreken, is het belangrijk om direct contact op te nemen met een professionele dakdekker. Kleine scheuren en kieren kunnen op korte termijn aanzienlijke schade aanrichten aan uw huis.

Wacht daarom niet en neem zo snel mogelijk contact met ons op. U kunt ons bereiken via 073 203 39 29. Probeer in de tussentijd scheuren of kieren zelf te dichten met reparatiepasta.

Hoe gaan jullie mijn dak renoveren?
Elk dak is uniek. Op basis van uw huidige dak en uw wensen voor het nieuwe dak stellen wij een plan op. In dit plan wordt bepaald welke dakbedekking gebruikt gaat worden, welke werkzaamheden uitgevoerd worden en hoe dit precies zal gebeuren.

Het proces begint met het verwijderen van de oude dakbedekking. Indien nodig wordt ook de oude dakconstructie afgebroken. De dakconstructie vormt de basis van het dak en zorgt voor de stabiliteit.

Vervolgens wordt de nieuwe dakconstructie opgebouwd. Daarna kan de isolatie worden aangebracht en wordt uw dak bedekt met de gekozen dakbedekking. Elke dakbedekking vereist een specifieke aanpak.

Na het aanbrengen van de dakbedekking volgt een uitgebreide controle. Hierbij wordt onder andere gelet op naden, kieren, afwerkingsfouten en meer.

Als alles correct is uitgevoerd en u tevreden bent met het resultaat, ruimen wij alle materialen op en kunt u genieten van uw vernieuwde dak!

Wat doen wordt er onderzocht tijdens een dakinspectie?
Tijdens een dakinspectie wordt uw gehele dak grondig geanalyseerd. Verschillende aspecten van uw dak worden gecontroleerd. We beginnen met het controleren van de kwaliteit van de dakbedekking om eventuele scheuren, slechte aansluitingen en beschadigingen te identificeren.

Daarnaast controleren we de staat van de draagconstructie van uw dak. De draagconstructie is de essentiële basis van uw dak en zorgt ervoor dat het dak stabiel is, zelfs onder verschillende weersomstandigheden. Problemen met de constructie kunnen leiden tot instortingsgevaar.

Ook de waterafvoer van uw dak wordt zorgvuldig gecontroleerd. Een goede afwatering is van groot belang om te voorkomen dat water langdurig op uw dak blijft staan, wat lekkages kan veroorzaken.

Daarnaast inspecteren we alle aansluitingen van uw dak. De naden van uw dak zijn kwetsbaar voor schade en lekkages. Het is raadzaam om deze regelmatig te laten controleren om er zeker van te zijn dat alles goed aansluit.

Ten slotte komen lekkages vaak voor door de aanwezigheid van dieren en plantengroei. We controleren uw dak op nesten, plantengroei, algen, mos en andere ongewenste elementen die schade kunnen veroorzaken.